Uitlijning

Uitlijning

Laat je auto uitlijnen door professionals

Stuurt je auto minder vlot? Trekt deze vaak naar een kant tijdens het rijden? Of merk je dat je banden ongelijkmatig slijten? Dan is de kans groot dat de wielen van je auto opnieuw moeten worden uitgelijnd.

Een afwijkende uitlijning kan verschillende oorzaken hebben, zoals een ongeval of een klap die je auto heeft gekregen door een gat in de weg. In ieder geval is je auto uitlijnen dan absoluut noodzakelijk. En daar helpen wij je graag bij.

AutoRepairGroup Carrosserie

Waarom je banden uitlijnen?

Uitlijning heeft te maken met de hoeken waarin de wielen onder de wagen en op de baan staan. Een correcte wieluitlijning - lees correcte afstelling van deze hoeken - is ontzettend belangrijk voor het rijgedrag en de bestuurbaarheid van je wagen. Zijn de hoeken niet correct afgesteld, dan zal je wagen moeilijker te controleren zijn op de baan, met alle mogelijke gevolgen van dien. 

Bij AutoRepairGroup zorgen we ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken. Wij lijnen jouw auto weer helemaal correct uit.

Snelle in-house uitlijning

Met de machines en apparatuur in onze vestigingen kunnen we uitlijningsproblemen doorgaans binnen het halfuur verhelpen. Je kan dus snel weer de baan op.

Betere rijervaring

Na een correcte uitlijning zal je wagen opnieuw goed te besturen zijn. Daarnaast is een correcte uitlijning ook beter voor de levensduur van je banden, en dus ook voor je portemonnee. 

Veiliger op de baan

Een correcte uitlijning is ook ontzettend belangrijk voor het juist functioneren van de rijhulpsystemen van je wagen. Alles hangt samen, dus alles moet goed zijn.

Je auto laten uitlijnen in de buurt?

Dan ben je bij AutoRepairGroup aan het juiste adres. Met 14 herstelpunten over heel België vind je gegarandeerd een van onze herstelpunten in je buurt. Ontdek waar je ons kan vinden of maak meteen een afspraak via onderstaande knop.